0
0
0

Pokloni za decu

Ko se najviše raduje poklonima i iznenadjenima nego deca. I baš iz tog razloga box4you je spremio specijalne poklon kutije za mališane, za seke, bate i male bebe. Da li za rodjendan ili za rodjenje bebe, u našoj prodavnici možete pronaći poklon kutiju za sve te prilike.

Veoma pažljivo odabrani pokloni i spakovani u kutiju sa predivnim dizajnom i enterijerom, oduševiće kako roditelje tako i decu. Pokloni za decu su uvek bili i uvek biće glavni pokloni, jer dečiji osmeh je neprocenjiv a njihova radost je ono što čini naš dan lepšim i upotpunijim.

Za bilo koju informaciju ili pomoć, obratite se našem box4you timu,tu smo za vas 24/7. Uživajte u kupovini !

Kod produkta: 408
Sledeći gejming set u našoj kolekciji je Dota2 Set,  u kome se nalazi predivno dizajnirana šolja, Podloga za miš, kačket Dota 2, narukvica i privezak. Pravi ljubitelji ove igrice će biti oduševljeni ovim poklon. Obradujte vašu voljenu osobu!..
3 900 RSD
Kod produkta: 158
Za naše male princeze, predivan Frozen set, u kome će se vaša najmilija osećati kao da je prava ledena princezica. Dužina ove prelepe haljinice je 46cm i predvidjena je za uzrast do 2 godine. A da bi princeza bila princeza, potreban joj je magičan št..
2 850 RSD
Kod produkta: 159
Koje dete se neće obradovati rancu punom različitih slatkiša :) Toliko punim, da se jedva zatvori :) Svakako poklon sa kojim ne možete da pogrešite. Ovaj presladak ranac je visine 23,5cm, dužine 21cm i širine 10,5cm. Prava veličina za naše mališane u..
2 700 RSD
Kod produkta: 155
Pravi izbor za poklon, presladak panda komplet set za uzraste od 12 do 24 meseca. Komplet je od pamuka, veličine 90 cm. Uz komplet, u poklon kutiji se takodje nalazi panda slagalica, šolja za decu i naravno ono što naši mališani najviše vole, čokolad..
2 800 RSD
Kod produkta: 173
Stvarno predivan unikatni panda set poklon, smešten u kvalitetnu ručno izradjenu kutiju, odličan izbor za vama dragu osobu. U ovoj ručno izradjenoj kutiji se nalazi panda  čarapice, kesa panda slatkiša, panda pernica za šminku, maska za spavanje..
3 100 RSD
Kod produkta: 160
Jednostavan ali ipak jedinstven poklon set namenjen za devojčice, za naše male princeze. U poklon kutiji se nalazi kutija puna raznih spajalica za kosu, zatim četka za kosu, Kinder bueno čokoladice i njen lični mali dnevnik koji dolazi sa ključem i k..
2 400 RSD
Kod produkta: 174
Sigurno jedna od najpopularnijih igrica na svetu, igrica koja je poznata svakom gejmeru i većina nas je makar jednom sela i proverila svoj skil. Za vas smo pripremili par stvari koje će se sigurno dopasti ljubiteljima ove igrice. U ručno izradjenoj k..
3 200 RSD
Kod produkta: 169
Presladak avocado set, savršen poklon za nju, vama dragu drugaricu, koleginicu ili devojku,  svakako izbor bez greške. U ovoj poklon kutiji se nalazi prelepo dizajnirana avocado šolja, avocado čarape, mali avocado rukovnik, privezak za ključeve,..
2 900 RSD
Prodato - Stiže uskoro
Kod produkta: 164
Za sve one prave ljubitelje LOL-a ! Fantastično ukombinovana poklon kutija gde za svakoga ima po nešto. Istinski ljubitelji ove igrice više će se obradovari ovom poklonu nego skupocenom parfemu. U ovoj poklon kutiji se nalazi Vayne podloga za miš, dv..
3 200 RSD
Prodato - Stiže uskoro
Kod produkta: 165
Za ljubitelje Fortnite igrice svakako izbor bez greške ako se odlučite za ovu poklon kutiju. Kutija se sastoji iz gejming Dont Disturb čarapa, Fortnite narukvice, Fortnite priveska za ključeve, 99 problems ogrlice, kačketa i naravno prelepo dizajnira..
3 200 RSD
Prodato - Stiže uskoro