0
0
0

Pokloni za njega

Ne znate kako da izaberete pravi idealni poklon za njega, vama dragog muškarca , drugara , kolegu ? Na pravom ste mestu,kod nas možete pronaći poklon za njega i sa sigurnošću možete očekivati pozitivnu reakciju, radost i osmeh.

Pravi poklon za muškarce nije lako odabrati,ali zašto samo jedan poklon ? U box4you shop-u možete odabrati poklon kutiju sa različitim poklonima unutar kutije i prelepo uredjenim enterijerom koji će sigurno obradovati osobi kojoj je namenjena. 

Stojimo vam na raspolaganju 24/7 za sve informacije, savete i sugestije. Mi smo tu zbog vas !

Kod produkta: 198
U ovoj ručno izradjenoj kutiji se nalazi Gillete Fusion 5 brijač,izuzetno kvalitetan sa dodatkom od čak 4 glave za menjanje, Gillete pena za brijanje i dezodorans i plavi peškir za lice. Sigurno bez greške ako se odlučite za ovu poklon kutiji jer sva..
4 100 RSD
Kod produkta: 204
Sport set za muškarce, za sve one koji vole sport i treninge u teretani. Idealan poklon za dečka, prijatelja ili člana porodice. Obradujte ih ovim setom..
3 300 RSD
Kod produkta: 228
Jedna od novina u našoj prodavnici je upravo ovaj poklon set gde možete po želji da kažete koji tekst želite da bude na flaši srvenog vina. Pored vina u ručno izradjenoj kutiji se nalaze Bruschette chips sa ukusom finog sira , urma, bademi i par čoko..
3 400 RSD
Kod produkta: 167
Izuzetno kvalitetan set za bradu postavljen u kvalitetno ručno izradjenoj kutiji sa postavom od nalik svile materijala uz koji dolazi peškir za lice i ruke. Set za bradu sastoji se od veoma kvalitetnog rolera sa bodljicama od titanijuma debljine 0,3m..
4 100 RSD
Kod produkta: 154
Idealan izbor poklona, da li za rodjendan, godišnjicu, romantičan gest ili bilo koju drugu svrhu , ovaj braon box set je svakako pravi poklon za muškarca. Set se sastoji od Quartz sata uz koji dolazi braon narukvicu i ova kombinacija je top izbor za ..
3 550 RSD
Kod produkta: 168
Zašto da ne ? Zašto se ne otvoriti novim stvarima i steći novo iskustvo ili pak obogatiti još više već postojeće iskustvo? Sex, fetiši, i razne igrice odavno nisu tabu tema i svako od nas ima pravo da iskusi ono za čime žudi. Upravo ova sexy poklon k..
3 400 RSD
Kod produkta: 194
Idealan poklon za rodjendan, da li za kolegu sa posla, prijatelja ili vašu voljenu osobu, ova poklon kutija sigurno će obradovati osobu kojoj je namenjena. U ručno izradjenoj kutiji se nalazi novčanik, kvalitetan privezak za ključeve, muška torbica i..
2 800 RSD
Kod produkta: 164
Za sve one prave ljubitelje LOL-a ! Fantastično ukombinovana poklon kutija gde za svakoga ima po nešto. Istinski ljubitelji ove igrice više će se obradovari ovom poklonu nego skupocenom parfemu. U ovoj poklon kutiji se nalazi Vayne podloga za miš, dv..
3 200 RSD
Kod produkta: 223
Pojedinačno ili u kombinaciji sa nekim od naših poklona, Foto poklon je bez greške. Idealan za romantične prilike, rodjendane , godišnjice... Sve što nam je potrebno od vas je slika koju želite i vaš poklon je spreman. Obradujte vama dragu osobu ovim..
1 500 RSD
Kod produkta: 153
Prelep poklon za muškarca, za svaku priliku, koji će sa sigurnošću da izmami osmeh i obraduje iskreno i od srca. Set box se sastoji iz kvalitetnog Quartz sata uz koji dolazi narukvica. Ova kombinacija crne boje je pravi izbor za vašu dragu osobu. Kao..
3 550 RSD
Kod produkta: 224
Novina u našoj internet prodavnici je upravo ovaj set. Sasvim lična poklon kutija u koju ide šolja po vašem izboru , Ferrero Rocher čokoladice i fotografija koju nam vi pošaljete,koje će biti stavljena u stakleni srce okvir sa crvenim i belim pahulji..
2 800 RSD
Kod produkta: 230
Sve što je potrebno muškarcu da bi se iskreno od srca obradovao i iznenadio je upravo ovaj mega poklon set, napravljen baš za njega, vašeg omiljenog muškarca ! U ručno izradjenoj kutiji se nalazi poslastica Ferrero Rocher , crni muški kaiš i predivan..
5 900 RSD
In Stock
Kod produkta: 165
Za ljubitelje Fortnite igrice svakako izbor bez greške ako se odlučite za ovu poklon kutiju. Kutija se sastoji iz gejming Dont Disturb čarapa, Fortnite narukvice, Fortnite priveska za ključeve, 99 problems ogrlice, kačketa i naravno prelepo dizajnira..
3 200 RSD
Prodato - Stiže uskoro