0
0
0

Poklon šolje

Šolje za poklon uvek će biti popularan način da iznenadite  vama dragu osobu. Započnite jutro uz šolju kafe ili čaja sa vašim omiljenim kreativnim dizajnom Iz naše velike selekcije poklon šolja. Ako ne za sebe, onda  možete obradovati voljene osobe darom od  srca, za rođendane ili posebne prilike, kao što su venčanja i momačke večeri ili možda neki lep romantični gest.

U našoj rubrici poklon šolje sa sigurnošću pronaćićete dizajn koji odgovara vama lično ili vašem poklonu za vašu dragu osobu. Od komičnih,romantičnih,misaonih pa sve do gejmerskih šolja, u box4you online shopu ima za svaki ukus po nešto. Uverite se sami da naše zanimljive šolje odskaču od drugih koje ste videli do sada, posetite nas jednim klikom i uživajte u našoj ponudi.

Box4you tim je uvek tu za vas, 24/7, zato se ne ustručavajte da nas kontaktirate za blio koji vid pomoći oko poklona ili specijalnih zahteva za vaše drage osobe.

Kod produkta: 131
Sledeće godine u ovo vreme biću milioner :) a zašto da ne? Sasvim moguće i ova šolja daje pravu motivaciju za početak svakog jutra da bude pozitivno...
1 000 RSD
Kod produkta: 077
Super dizajn šolja, za perfektno jutro. Opcije variraju u zavisnosti od vašeg raspoloženja :)) ..
1 000 RSD
Kod produkta: 402
Super šolja kameleon koja menja boju kada se napuni vrućim napitkom i zatim postepeno, kako se napitak hladi, vraća u prvobitno stanje. Napunite svoje baterije uz jutarnju kafu sa ovom šoljom!..
1 200 RSD
Kod produkta: 094
Prava ljubav je kada sve što radite,radite zajedno. Da li u dobru ili u zlu, prava ljubav uvek opstaje. ..
1 000 RSD
Kod produkta: 215
Svaki pravi igrač CS:GO igrice zna koliko je važno kupiti defuser i koliko upravo on može da utiče na ishod meča. Šaljiva ali unikatna šolja za pravog gejmera!..
1 000 RSD
Kod produkta: 053
Za prave ljubitelje kafe ova šolja je pravi izbor. Jednostavna ali ipak na svoj način posebna šolja. Samo zamisli želju i srkni kafu :)..
1 000 RSD
Kod produkta: 216
Na ovoj CS:GO šolji možete videti prikaz baš možda vaše omiljene CS:GO mape tako da ova šolja je pravi izbor za vas. Pravi gejmeri znaju zašsto (:..
1 000 RSD
Kod produkta: 057
Šolja prelepog dizajna za vašu mamu, sestru, kolegenicu, devojku ili drugaricu. Svakako će izmamiti osmeh i obradovati osobu kojoj je namenjena...
1 000 RSD
Kod produkta: 059
Budite kreativni I izaberite ovu unikatnu šolju za vašeg dečka, verenika, muža.... Ime osobe kojoj je šolja namenjena biće dodata na dnu šolje u polju "ime" ...
1 000 RSD
Kod produkta: 050
Niste za jednu kafu? Svakako prava šolja za Vas ili za vama dragu osobu. Super dizajn koji će svakako obradivati I izmamiti osmeh osobi kojoj je namenjena ..
1 000 RSD
Kod produkta: 033
Ono što je moje je samo moje i moje! Komičan i zanimljiv dizajn, za svaku priliku...
1 000 RSD
Kod produkta: 042
Mama je jedina osoba na svetu koja vas nikada neće izneveriti i sve što radi , radi zbog vas. Pokazite i vi vašoj mami koliko vam je stalo i koliko vam ona znači uz ovu prelepo dizajniranu šolju..
1 000 RSD
Kod produkta: 220
Fenomenalan dizajn CS:GO šolje, sa šaljivim kontentom ali jedinstvenim dizajnom. Pravi izbor za vas..
1 000 RSD
Kod produkta: 009
Za prave Fortnite ljubitelje, gejmerska Fortnite šolja, pravi izbor za prave ljubitelje ove igrice...
1 000 RSD
Kod produkta: 010
Savršena šolja za vašu omiljenu osobu ,koju volite, cenite,poštujete. Iskažite vašu ljubav ovom šoljom da svako jutro počne sa puno ljubavi...
1 000 RSD
Kod produkta: 069
Super kreativna šolja za žensku populaciju, sa mogućnosti promena imena. Obradujete vašu voljenu osobu ovom šoljom. ..
1 000 RSD
Kod produkta: 064
Sa voljenom osobom svaki trenutak je poseban, jedinstven, nezaboravan.... uz jutarnju kafu takodje. Učinite njeno/njegovo jutro još lepšim. ..
1 000 RSD
Kod produkta: 013
Šolja za brata! Za osobu koja će uvek biti tu za vas i koja će uvek da vas razume. Poklonite ovu šolju vašem bratu i obradujte ga i pokažite koliko vam znači...
1 000 RSD
Kod produkta: 014
Crno-bela šolja sa super interesatnim dizajn om za prave gejmera. Da li league, csgo, dota, apex.... Ova šolja je savrsena za bilo koju igricu...
1 000 RSD
Kod produkta: 209
Malo komična ali sigurno fenomenalna i unikatna šolja sa specifičnim dizajnom ! Šolja koje će vas ili vama dragu osobu iznenaditi i prijatno obradovati ! Sa ovom poklon šoljom ne možete da pogrešite !..
1 000 RSD
Kod produkta: 081
Malo šale nikada nije na odmet :) Ova komično dizajnirana šolja je baš pravi izbor za malo šale...
1 000 RSD
Kod produkta: 016
Za prave ljubitelje kafe. Jedna šolja kafe nikada nije dovoljan da se počne jutro kako treba :)) ..
1 000 RSD
Kod produkta: 206
Jedan od načina da iskažete ljubav i zahvalnost prema vašoj mami je upravo ovaj. Sa prelepo dizajniranom šoljom za kafu,čaj..
1 000 RSD
Kod produkta: 065
Super dizajnirana šolja sa naravno mogućnosti promene imena, koja sa sigurnošću izmamljuje osmeh vašoj najbitnijoj osobi u životu, vašoj mami...
1 000 RSD