0
0
0

Poklon šolje

Šolje za poklon uvek će biti popularan način da iznenadite  vama dragu osobu. Započnite jutro uz šolju kafe ili čaja sa vašim omiljenim kreativnim dizajnom Iz naše velike selekcije poklon šolja. Ako ne za sebe, onda  možete obradovati voljene osobe darom od  srca, za rođendane ili posebne prilike, kao što su venčanja i momačke večeri ili možda neki lep romantični gest.

U našoj rubrici poklon šolje sa sigurnošću pronaćićete dizajn koji odgovara vama lično ili vašem poklonu za vašu dragu osobu. Od komičnih,romantičnih,misaonih pa sve do gejmerskih šolja, u box4you online shopu ima za svaki ukus po nešto. Uverite se sami da naše zanimljive šolje odskaču od drugih koje ste videli do sada, posetite nas jednim klikom i uživajte u našoj ponudi.

Box4you tim je uvek tu za vas, 24/7, zato se ne ustručavajte da nas kontaktirate za blio koji vid pomoći oko poklona ili specijalnih zahteva za vaše drage osobe.

Kod produkta: 135
Neka svako jutro počne sa poljubcem, odličan dizaj šolje, savršen dodatak za Vaš poklon ...
1 000 RSD
Kod produkta: 136
Šolja baš za nju, sa malo humora, sa malo ljubavi, nasmejte vašu lepšu polovinu sa ovom super šoljom...
1 000 RSD
Kod produkta: 137
Majka, žena, kraljica.. Jedna je mama i ova šolja je baš pravi izbor uz Vaš poklon. Iskažite joj poštovanje koje zaslužuje...
1 000 RSD
Kod produkta: 138
Komičan, interesantan dizaj šolje, da li za kolegu sa posla, fakulteta, drugara/icu, svakako izbor koji će zasmejati svakog od njih...
1 000 RSD
Kod produkta: 139
Jednostavan zanimljiv dizajn šolje, dizajniran za sve ljubitelje maca, oduševiće vama dragu osobu...
1 000 RSD
Kod produkta: 140
Prava šolja za pravog brata ! Poklonite svom bratu ovu super kreativnu šolju i pokažite mu koliko vam znači...
1 000 RSD
Kod produkta: 213
Fenomenalan dizajn Dota2 šolje. Za svakog pravog Dota igrača, ova šolja je prava poslastica !..
1 000 RSD
Kod produkta: 170
Pravi ljubitelji LOL-a će se sigurno obradovati ovoj Kindred šolji, stvarno prelepog dizajna i texta koji je svakom igraču lige poznat. Obradujete vama dragu osobu ovom poklon šoljom..
1 000 RSD
Kod produkta: 218
Još jedna u nizu iz kolekcije CS:GO igrice,šolja koje sama po sebi može biti dovoljna kao poklon ili čak kao u vašoj sopstvenoj kolekciji. Svakako prelep dizajn..
1 000 RSD
Kod produkta: 171
Super dizajn Fortnite šolje sa dva različita dizajna na jednoj šolji. Za prave ljubitelje ove igrice ovaj poklon je svakako pravi izbor. ..
1 000 RSD
Kod produkta: 210
Još jedna u nizu Dota 2 šolja koje je idealnog i veoma lepog dizajna. Sasvim sigurno unikatna i svaki ljubitelj ove igrice će se svakako obradovati ovom poklonu !..
1 000 RSD
Kod produkta: 219
Za svakog pravog CS:GO gejmera ova šolja je posebna jer sadrži sve jedinstvene i najčuvenije komentare voditelja i neke od njih,sigurni smo,čuli ste baš vi. Pravi izbor za vas !..
1 000 RSD